Wat moet je doen om een verblijfskaart als ‘langdurig ingezetene’ te krijgen in België?

Je woont in België en je wil een verblijfskaart als ‘langdurig ingezetene’ krijgen. Wat zijn de voorwaarden? Je bent een niet-Europese vreemdeling. Je hebt een onbeperkt verblijfsrecht: meestal gaat het om een verblijfskaart van 5 jaar: een B-kaart: bewijs van inschrijving in het vreemdelingenregister; een C-kaart (identiteitskaart voor vreemdeling); een F+ kaart (familieleden van Unieburgers); een H-kaart (Europese blauwe kaart)....

De inhoud die volgt is voorbehouden voor de abonnees van Helder Recht. Voor een volledig, geactualiseerd en helder antwoord, meld u aan of vraag uw toegangscode aan

Al aangesloten?

Nog niet aangesloten?

Krijg het volledige antwoord in 2 klikken.

Home