Het Juripack Jurist

Het Juripack Jurist houdt in:

  • onbeperkte toegang tot de inhoud van de website www.helderrecht.be voor elk van uw aangemelde gebruikers. Onze databank met juridische vragen/antwoorden en modeldocumenten in klare taal wordt dagelijks bijgewerkt.
  • specifieke nieuwsbrieven over actuele juridische onderwerpen.

Met het pakket Juripack Jurist bieden we duidelijke, goed verstaanbare juridische informatie aan: actueel, bruikbaar en relevant

Er is een link naar de wettekst en de andere rechtsregels waarop het antwoord gebaseerd is.

Wij bieden bijkomende informatie aan zoals: links naar andere websites, modellen van brieven en overeenkomsten, verklarende schema’s en tabellen, een verklarende woordenlijst

De PDF-versie van de antwoorden en de juridische verwijzingen kunnen op een gebruiksvriendelijke manier worden afgedrukt of doorgemaild.

Snelle activatie: meteen nadat wij uw abonnementsaanvraag ontvangen hebben, verzenden we de toegangscode via een automatische e-mail. Daarna krijgt u een factuur voor betaling.

Prijs (geldig tot 31 december 2021) per gebruiker : € 275 + 21% = € 332,75 BTW inbegrepen

Uw voordelen:

  • Duidelijk: klare juridische taal voor elke burger.
  • Actueel: onze juristen houden de juridische informatie dagelijks up-to-date.
  • Integraal: we bekijken elke juridische situatie in haar context en we leggen verbanden met andere juridische onderwerpen.
  • Praktisch: juridische informatie over verschillende rechtsdomeinen verzameld op één plaats.

Interesse voor het Juripack Jurist? Download hier de abonnementsaanvraag of vul het online formulier in.

Dit prijsvoorstel is geldig tot en met 31 december 2020.

Wilt u een Juripack Jurist voor 4 gebruikers of meer, neem dan rechtstreeks contact met ons op. We werken graag een offerte op maat uit.

Lees hier de algemene voorwaarden.

U ondertekent het contract voor de periode van een jaar. Daarna wordt het contract telkens automatisch verlengd voor een jaar. Na de eerste periode van een jaar, kan u het contract op elk moment opzeggen. Dat kan door een eenvoudig bericht en zonder motivatie, met een opzegtermijn van 2 maanden. We storten dan uw jaarlijkse bijdrage deels terug, in verhouding tot de niet-uitgeoefende periode.

U wilt graag gebruik maken van de juridische ondersteuning van Helder Recht:

  • onbeperkte toegang tot de inhoud van de website www.helderrecht.be voor elk van uw aangemelde gebruikers. Onze databank met juridische vragen/antwoorden en modeldocumenten in klare taal wordt dagelijks bijgewerkt.
  • specifieke nieuwsbrieven over actuele juridische onderwerpen.

Snelle activatie: meteen nadat wij uw abonnementsaanvraag ontvangen hebben, verzenden we de toegangscode via een automatische e-mail, zodat u onmiddellijk aan de slag kan. Daarna krijgt u een factuur voor de betaling.

Helder Recht respecteert de Privacywet. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om u op de hoogte te houden van de activiteiten van Helder Recht.